Sídlo spoločnosti

Virtuálne Sídlo pre Vašu Spoločnosť v Košiciach!
Hľadáte profesionálne a spoľahlivé virtuálne sídlo pre vašu firmu v Košiciach? Vaše hľadanie končí tu! Spoločnosť Vaše Sídlo ponúka širokú škálu služieb na adresách Jenisejská 45A, 040 01 Košice-Nad jazerom, Južná trieda 4B, Košice-Juh, a Jesenná 22, 040 01 Košice-Staré Mesto.

Prečo si vybrať naše virtuálne sídlo?
- Stabilita a Bezpečnosť: Nehnuteľnosti sú v našom osobnom vlastníctve, čo je zárukou stability Vášho sídla.
- Vynikajúci Prístup k Poštovej Schránke: S naším balíkom Easy získate okamžitý prístup k vašej poštovej schránke a v prípade balíčku služieb Easy môžete očakávať vynikajúci prístup k vašej poštovej schránke.
- Personalizované Služby: Naša ponuka služieb zahŕňa doručenie SMS notifikácií po doručení pošty, preberanie doporučených zásielok a možnosť skenovania pošty.

Cenová Škála:
Balík Easy: 3, - € (pre 3 a viac spoločností)

Nehľadajte ďalej! S naším virtuálnym sídlom máte zaručený profesionálny a spoľahlivý servis pre vašu firmu v Košiciach. Kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky a začnite využívať výhody našich služieb ešte dnes!

🌐 https://www. kevirtualnesidlo. sk
📞 +421 948 494 048
📧 kancelaria@sroihned.sk
Cena: 3 EUR
Číslo inzerátu 143774

 

30.4.2024 | 10:06 | prehliadnuté 59 ×

Poslať odpoveď na tento inzerát

Z dôvodu ochrany proti zneužitiu e-mailu inzerenta spammermi, nezverejňujeme automaticky e-mail.
Pre kontakt prosím využite tento formulár, ktorý pošle Vašu odpoveď na adresu inzerenta.

Opíšte kód

Máte problém s čitateľnosťou textu? Kliknite na tlačítko "Nový kód"
a systém vygeneruje nový kód

Vyplnením a odoslaním formulára bude vlastníkovi inzerátu odoslaná táto správa na jeho e-mail. Vlastník inzerátu môže a nemusí na túto správu odpovedať. Formulár slúži len pre kontakt s inzerentom v kontexte s obsahom jeho inzerátu. Je zakázané posielať správy, ktoré nesúvisia s obsahom inzerátu a ktoré môže užívateľ považovať za nevyžiadané.